Lustrumfilm ‘Ontmoeting in het Groen’

De jaarlijkse informatieve netwerkbijeenkomst ‘Ontmoeting in het Groen’ kan in 2020 helaas geen doorgang vinden. In verband met de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk een netwerkdag van deze grootte te organiseren. Deze dag zou in het teken staan van 5 jaar ‘Ontmoeting in het Groen’, toezicht en handhaving nu en in de toekomst. Tijdens deze bijeenkomst ontmoeten uitvoerders, toezichthouders, beleidsmakers, leidinggevenden en bestuurders elkaar en praten bij over allerlei onderwerpen die te maken hebben met toezicht en handhaving in het buitengebied.

Om u toch mee te nemen in de ontwikkelingen die we de afgelopen 5 jaar hebben doorgemaakt en de uitdagingen die nog voor ons liggen hebben wij een lustrumfilm gemaakt. Lambert Verheijen, dijkgraaf Waterschap Aa en Maas en beoogd dagvoorzitter voor de lustrum editie ‘Ontmoeting in het Groen’, ontmoet in het buitengebied diverse partners. Hij gaat met hen in gesprek over wat 5 jaar samenwerken in het groen heeft opgeleverd en wat ons nog te wachten staat.

Kijk mee en geniet. We kijken uit naar de editie van ‘Ontmoeting in het Groen’ van 2021 waar we elkaar hopelijk wel weer fysiek kunnen ontmoeten.

Groet,
Franko van Lankvelt
Bestuurlijk coördinator SSiB