SSiB Brabant

De Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN) fungeert binnen het omvangrijke programma Samen Sterk in Brabant als projectleider. Heeft u als gemeente of andere samenwerkingspartner een vraag? Neem dan contact op met Maarten Peters.

Maarten Peters | accountmanager/secretaris Samen Sterk in Brabant
mpeters@odbn.nl | (088) 7430 158

Voor perszaken graag de communicatieafdeling van de ODBN benaderen.

Afdeling communicatie
communicatie@odbn.nl of bij spoed (06) 39084526

U kunt zich hier aanmelden voor de SSiB nieuwsbrief


Digitale toegankelijkheid van de website

SSiB vindt het belangrijk dat iedereen de informatie op deze website makkelijk kan gebruiken. Dus ook voor mensen met een visuele-, gehoor-, lees- of andere beperking. Het is daarnaast belangrijk dat de website via elke computer, tablet of smartphone toegankelijk is.

SSiB werkt momenteel aan een nieuwe website. De oplevering is in de loop van 2021 gepland. Daarom is besloten op dit moment geen grote aanpassingen aan de huidige website aan te brengen.
Het toegankelijk maken van de website is een van de speerpunten bij de ontwikkeling. Bij oplevering van de nieuwe website zal de toegankelijkheid getest worden zodat een toegankelijkheidsverklaring afgegeven kan worden.

In deze tussenfase streven wij wel naar een zo goed mogelijke toegankelijkheid van onze website. Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Laat dit ons dan weten via communicatie@odbn.nl.


Vragen?

Voor overige of algemene vragen kunt u onderstaand formulier gebruiken.