Wat kunt u doen als u misstanden in het buitengebied ziet?

Wanneer u een misstand in het buitengebied ziet, kunt u deze melden bij Samen Sterk in Brabant via de MilieuKlachtenCentrale (MKC). Klachten zonder spoedeisend karakter kunnen digitaal worden ingediend via de MKC (www.milieuklachtencentrale.nl) of u belt met het Handhavingsteam Buitengebied (0900 996 54 32). Voor een buitengebiedsklacht of -melding met een spoedeisend karakter belt u hetzelfde nummer.    

Pers

Samen Sterk in Brabant valt onder de Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN).

Voor perszaken graag de communicatieafdeling van de ODBN benaderen via communicatie@odbn.nl.


Stage lopen bij Samen Sterk in Brabant

Wil je graag stage of snuffelstage lopen bij Samen Sterk in Brabant? Stuur ons dan een berichtje naar communicatie@odbn.nl.

Wij zullen kijken naar de mogelijkheden.

Onze stages van september tot en met januari 2024 zitten inmiddels vol.


Beveiligd mailen met Zivver

De Omgevingsdienst Brabant Noord en Samen Sterk in Brabant gebruiken Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie. 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over Zivver? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.com


Digitale toegankelijkheid van de website

SSiB vindt het belangrijk dat iedereen de informatie op deze website makkelijk kan gebruiken. Dus ook voor mensen met een visuele-, gehoor-, lees- of andere beperking. Het is daarnaast belangrijk dat de website via elke computer, tablet of smartphone toegankelijk is.

SSiB werkt momenteel aan een nieuwe website. De oplevering is in de loop van 2023 gepland. Daarom is besloten op dit moment geen grote aanpassingen aan de huidige website aan te brengen.
Het toegankelijk maken van de website is een van de speerpunten bij de ontwikkeling. Bij oplevering van de nieuwe website zal de toegankelijkheid getest worden zodat een toegankelijkheidsverklaring afgegeven kan worden.

In deze tussenfase streven wij wel naar een zo goed mogelijke toegankelijkheid van onze website. Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Laat dit ons dan weten via communicatie@odbn.nl.


Vragen?

Voor overige of algemene vragen kunt u mailen naar communicatie@odbn.nl.